CUm ajutăm noi

Proiecte

Casa de lângă spital

”Casa de lângă spital” este un proiect prin care oferim cazare gratuită pacienților oncologici care vin în Oradea la tratament sau investigații și aparținătorilor acestora. Avem 3 locații aflate în imediata apropiere a spitalului care tratează pacienți cu această afecțiune.

 • Locația Lăpușului
  Un apartament cu o cameră într-un bloc nou construit, dotat și utilatmodern. Acesta se află în cartierul Ioșia, în imediata apropiere a celui mai nou centru deradioterapie din oraș.
 • Locația Coposu
  Un apartament cu 2 camere, luminos, situat vis-a-vis de spital. Este, de asemenea, dotat cu frigider, plită, mașină de spălat vase, cafetieră, TV în fiecare cameră, lenjerii, prosoape și poate găzdui 2 familii.
 • Locația Iza
  Cea mai noua locație a proiectului este un apartament cu 2 camere aflat la 2 minute de intrarea în spital. Sunt 2 dormitoare, fiecare cu câte 2 paturi de o persoană și este dotat cu frigider, cuptor cu microunde, cafetieră, mașină de spălat rufe.
 • Locația Spartacus
  Această locație este un parteneriat cu Asociația ”Suore Missionarie Della Passione Di Gesu” un ordin catolic din Italia. Măicuțele preiau cazurile grave de pacienți oncologici, îi îngrijesc, le oferă cazare, masă și mângâiere în momentele dificile.

Proiectul ”Casa de lângă spital” funcționează din 06.12.2018, iar în acest timp a oferit peste 600 de nopți de cazare pentru pacienți din Arad, Caraș, Alba, Zalău, Maramureș, Satu Mare, Ploiești și Bihor. 

Vrei să donezi pentru acest proiect?
Scrie-ne pe adresa: office@lumealuiiannis.com sau click aici.

Bursa ALI

Bursa ALI este un proiect pilot de finanțare anuală a 3 vouchere valorice pentru copiii cu cancer și pentru copiii pacienților cu cancer. Banii vor putea fi folosiți exclusiv pentru plata taxelor școlare, cluburi cu tematică școlară în clasa sau online, echipamente IT, birotică și rechizite pentru școală. Prioritate vor avea copiii internați în spital, care vor să urmeze cursuri online.

În fiecare an,  în jurul datei de 1 august  vom anunța beneficiarii pentru anul școlar care urmează.

Solicitările se pot depune până la data de 01 iulie a anului în curs.

Acest proiect se desfășoară în parteneriat cu International School of Oradea. 

Ești părintele unui copil oncologic sau părinte cu boala oncologică și vrei să aplici pentru o bursa ALI pentru copilul tău? Scrie-ne pe adresa: office@lumealuiiannis.com și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Vrei să donezi pentru acest proiect?
Scrie-ne pe adresa: office@lumealuiiannis.com sau click aici.

Centrul de suport în oncologie

Prin bunăvoința domnului Dan Dorel, activitatea centrului se va desfășura pe strada Mihail Kogălniceanu la nr 25, într-o o clădire cu suprafața de 1000 mp din centrul istoric al Oradei. Aici se vor găsi cabinete de kineto, nutriție și consiliere psihologică pentru pacienții oncologici mici și mari. Special pentru copiii cu cancer, vor fi amenajate săli de joaca, școala după scoală și săli de activități fizice indoor.Centrul de suport în oncologie este un proiect care va avea rolul de a crește calitatea vieții pacientului oncologic din România, copil sau adult și de a ajuta la reintegrarea lor în societate, post tratament.

Transport gratuit

Din 2021 avem un program de transport gratuit pentru pacienții oncologici. Printr-un proiect realizat împreună cu Fundația Healing Hands a companie DOTERRA din Statele Unite ale Americii, am reușit achiziționarea unei mașini care ne permite acum să oferim gratuit transport în oraș, în țară și chiar în afara țării pentru cei care au nevoie. În acest fel, ne extindem gama de servicii pentru pacienții care au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot primi.